Home Events Activitats Tallers TALLER D’ELABORACIÓ EMOCIONAL SEGONS EL MÈTODE D’ELISABETH KÜBLER-ROSS
Taller Lluis Camino

TALLER D’ELABORACIÓ EMOCIONAL SEGONS EL MÈTODE D’ELISABETH KÜBLER-ROSS

Aquest taller s’inspira en el treball de la Dra. E. Kübler-Ross (EUA), que als anys 70 va dissenyar un taller residencial, anomenat “la vida, la mort i la transició”.

“Qualsevol ésser natural i normal, enfrontant-se a la pèrdua de qualsevol tipus, passarà des del xoc fins a l’ acceptació.” 

“Les persones més belles amb les quals m’he trobat són aquelles que han conegut la derrota, conegut el sofriment, conegut la lluita, conegut la pèrdua, i han trobat la seva manera de sortir de les profunditats. Aquestes persones tenen una apreciació, una sensibilitat i una comprensió de la vida que els omple de compassió, humilitat i una profunda inquietud amorosa. La gent bella no sorgeix del no-res.”

Dra. Elisabeth Kübler-Ross

El terapeuta Lluís Camino fa més de 20 anys que facilita aquest taller i crea un espai segur, confidencial, de respecte i de cura, on podem expressar i transitar les nostres emocions amb la finalitat de poder elaborar-les i avançar d’una manera saludable en el nostre procés de dol.

TALLER ORIENTAT A :

Persones que s’ enfronten a pèrdues o canvis importants en la seva vida. Especialment persones en dol ( mort d’un ser estimat, separació, divorci, malaltia, avortament, pèrdua de feina, etc).

 Persones que desitgin realitzar un treball de creixement personal.

Persones amb malalties cròniques o terminals.

Persones amb estrès o que se senten esgotades en la seva professió o treball diari.

Professionals de l’ assistència sanitària, mental i humana o tota persona compromesa en relacions d’ ajuda.

Persones que han patit abusos sexuals, maltractament físic o emocional en la seva infancia o posteriorment.

Persones que ja han realitzat el taller i volen actualitzar temes emocionals pendents. Aquest taller es pot repetir com a procés davant les pèrdues que van apareixent a la vida.

 

CALENDARI I HORARI

 • Divendres 26 de gener de 17 a 21h
 • Dissabte 27 de gener de 10h a 20 (amb pausa per dinar al migdia)

ADREÇA

 • C/ Gran Via de les Corts Catalanes, 671, 1º 1ª. Barcelona.

PROFESSIONALS FACILITADORS

LLUIS CAMINO treballa com a terapeuta familiar i de parella en la seva consulta privada de Barcelona (Des de l’any 95 a l’actualitat).Treballador social clínic. Especialista en el tractament de les addiccions. Format en psicoteràpia familiar sistèmica i gestalt. De l’any 1990 al 2013 ha treballat en el servei públic de prevenció i tractament de les drogodependències del CAS Fontsanta, Cornellà del Llobregat. Docent dels tallers «Tornar a casa» per a l’elaboració de l’impacte en processos de pèrdua, mort i dol, segons el mètode de treball de E. Kübler-*Ross. El seu primer taller el va realitzar com a participant l’any 1992 i a partir del 1995 es va formar a la Fundació «Tornar a casa», des del 1997 és docent en els tallers sobre els processos de pèrdues i dol.

LOLE NAVARRO  terapeuta gestalt. Diplomada en Ciencies de l’Educació. Formada en teràpia gestalt i família d’orientació sistèmica. Diplomada en massatge Shiatsu i massatge californià sensitiu. Formada en moviment expressiu. Des de 2005 col·labora com a docent en els tallers sobre pèrdues i duel.

+ INFORMACIÓ

MATRICULA

PLACES LIMITADES

Aportació: 160€ 

INSCRIPCIONS

CONTACTA AMB NOSALTRES

Data

gen. 26 - 27 2024
Expired!

Hora

All Day

Cost

160.00€

Localització

Activitat Externa
Categoria

Organitzador/a

Lluís Camino

Properes activitats

No event found!

Enviar un comentari

0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTorna a les activitats

  [adrotate group="1"]

  [adrotate group="3"]