Home Events Grups de suport GRUP DE BIOGRAFIA, ESTIMA LA VIDA

GRUP DE BIOGRAFIA, ESTIMA LA VIDA

Es tracta d’un grup de participació activa en el que elaborarem el relat de la nostra vida fent memòria de les vivències, els vincles i les persones que han marcat el nostre camí de vida, des de la infantesa fins el present respectant el ritme íntim del record.

En aquest sentit, proposem un espai d’indagació que impliqui un treball i un compromís personal i on acollir tot el que hem viscut des de la dimensió emocional, afectiva o física.

Amb l’ajuda de fotografies, escrits o objectes reconstruirem el nostre guió vital, celebrant els moments de felicitat i acollint els nostres dols i pèrdues, i ens donarem permís per retrobar-nos amb els nostres secrets, anhels i il·lusions que han estat, sovint, motivació no conscient de la nostra vida.

La nostra proposta és que, quinzenalment  puguem prendre consciència de tot allò que hem viscut i après per tal d’acompanyar-nos a l’hora de travessar els desafiaments emocionals que trobem en la nostra vida: dificultats, separacions, malestar emocional, etc.

HORARI:

Dijous quinzenal de 18:00h a 20:00h
D’octubre a maig

Consulta les properes sessions en el calendari

APORTACIÓ

40€ mensuals 

INSCRIPCIONS:

Contacta amb nosaltres.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Data

oct. 10 2024

Hora

6:00 pm - 8:00 pm

Localització

Associació AVES
Categoria

Organitzador/a

Alicia Garcia Bofill

Properes activitats

No event found!

Enviar un comentari

0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTorna a les activitats

  [adrotate group="1"]

  [adrotate group="3"]