AVES agraïm els Aces Solidaris del Trofeu Conde de Godó

31/01/24 | Esdeveniments, GAMS

Gràcies a iniciatives com aquesta, podem continuar garantint que totes les persones que ho necessitin, puguin rebre un suport en el seu procés de dol.

A través de Aces Solidaris, Banc Sabadell li dona una dimensió solidària a l’esdeveniment Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó amb una aportació econòmica vinculada als resultats del torneig.
La fórmula per a calcular la quantia final depèn dels aces, els punts de servei directes, que s’aconsegueixen sense que l’oponent arribi a tocar la pilota amb la raqueta.
Per cada ace, el banc fa una aportació de 50 euros a una de les quatre organitzacions sense ànim de lucre seleccionades per a aquesta edició.

Després de vuit dies de competició i 98 partits oficials, en aquesta competició s’han recaptat un total de 24.000 euros que es distribuiran entre les associacions que participen en la 70a edició del Barcelona Open Banc Sabadell -Trofeu Conde de Godó.

Les beneficiàries són la Fundació Síndrome de Down de Catalunya, dedicada a acompanyar a les persones amb síndrome de Down per a afavorir la seva inclusió; AVES, l’associació de persones voluntàries sense ànim de lucre que ajuda i acompanya a persones en processos de duel; la Fundació Centre de recursos socials (Ceres), amb serveis psicològics per al tractament d’addiccions i trastorns de salut mental; i la Casa Caridad València, especialitzada a donar resposta a les necessitats de les persones més desfavorides, com les persones sense llar o en risc d’exclusió social, amb la intenció de reintegrar-la en la comunitat.

Les quatre entitats rebran 6.000 euros per a continuar duent a terme els seus objectius.

Aces Solidarios para luchar contra las problemáticas sociales – El Periódico (elperiodico.com): AVES agraïm els Aces Solidaris del Trofeu Conde de Godó https://www.sport.es/es/noticias/barcelona-open-banc-sabadell/saques-directos-mundo-mejor-86305318: AVES agraïm els Aces Solidaris del Trofeu Conde de Godó

Properes activitats

No event found!

[adrotate group="1"]

[adrotate group="3"]