"FORMACIÓ ACOMPANYAMENT EN EL DOL I LES PÈRDUES"
INICI: octubre 2023

inscripcions
Home Events ACOMPANYAMENT PSICOSOCIAL I ESPIRITUAL. TERAPIA DE LA DIGNITAT.

ACOMPANYAMENT PSICOSOCIAL I ESPIRITUAL. TERAPIA DE LA DIGNITAT.

Intervenció que té com a objectius alleujar el patiment emocional i existencial en pacients en situació de malaltia avançada i acompanyar en la cerca de sentit i dignitat al pacient i a la família.

QUÈ S’OFEREIX?

S’ofereix un model d’atenció psicosocial en malaltia avançada, centrat en la persona.

La medicina actual ofereix cada cop més tractaments per abordar múltiples malalties. Això fa que cada cop més, ens trobem amb pacients que entren en un context no curatiu, però tampoc terminal, període en el qual hi ha un trencament vital i on sorgeixen qüestionaments existencials que abans no hi eren.

Es tracta de fer un acompanyament basat en el model de preservació de la dignitat, des de la cerca de sentit i la transcendència, adreçat a persones amb malaltia avançada, ja sigui d’origen oncològic o no. És un espai de retrobament amb un/a mateix i amb la pròpia història de vida. És donar-se temps per atendre la pròpia subjectivitat. És anar més enllà de cuidar-se, cap a una escolta d’un mateix de forma compassiva.

S’ofereixen sessions setmanals o quinzenals, segons la necessitat del pacient, en format individual. . Després d’una primera sessió es defineix la durada de l’acompanyament.

FINALITAT

La finalitat que busquem amb aquest acompanyament són reduir el patiment existencial que es presenta davant de situacions de malaltia, millorar la qualitat de vida i preservar el sentit de dignitat del pacient. Tanmateix, es pot fer també un acompanyament de la família, afavorint la gestió emocional del que s’està vivint.

A QUI VA DIRIGIT?

Pacients amb malaltia avançada, sigui oncològica o no oncològica. Persones que es troben davant un repte mèdic.

PROFESSIONAL:

Dra. Cristina Abadia. N. Col. 35100.

Metge especialista en medicina del treball. Medicina integrativa. Postgrau en acompanyament psicosocial i espiritual en malaltia avançada. Postgrau en acupuntura aplicada al dolor. Postgrau en mediació de conflictes.

HORARI:

Dilluns tarda.

Contacta amb nosaltres.

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Data

oct. 11 2023 - set. 11 2024

Hora

4:30 pm - 8:30 pm

Localització

Associació AVES

Organitzador/a

Dra. Cristina Abadia

Recent Posts

  Recent Comments

  No s'han trobat comentaris.

  Submit a Comment

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  [adrotate group="1"]

  [adrotate group="3"]