ℹ️ Horari Agost

Us detallem l’horari d’atenció i els dies que el centre romandrà tancat per descans de l’equip de voluntaris i voluntàries:

📍 Del 6 al 28 d’agost, l’equipament d’AVES estarà tancat, excepte els dies que hi ha grup de dol presencial, que va adreçat aquelles persones que ja participeu en un GAM i durant el mes d’agost voleu seguir comptant amb el suport del grup, més informació: https://avesgams.org/calendari/

📍 De l’1 al 5 i del 29 al 31 d’agost, us atendrem a través de: https://avesgams.org/contacte/ i del telèfon 627 533 824.

🔵 A partir de l’1 de setembre, recuperem l’horari habitual de l’associació, obertura de les instal·lacions, i dels grups d’ajuda mútua.


Disculpin les molèsties i gràcies per confiar en la nostra tasca.

ÚLTIMES PLACES 16ª Edició

Formació d’Acompanyament en el dol i les pèrdues

Inici del curs: Octubre 2022 

AVES

Des de 1993

acompanyant

en el dol

Grups d'Ajuda Mútua

Suport en el dol

Trobades entre persones que han perdut un ésser estimat, que estan travessant una malaltia, una situació de dificultat o de malestar emocional.

Cada persona pot expressar els seus sentiments i emocions, sent acollida i escoltada pels altres membres del grup. No hi ha judicis i es manté la confidencialitat.

Cursos i tallers

Formacions

Formació, recursos i assessorament per a professionals de l’àmbit sanitari, la comunitat educativa i per a la societat en general, en relació al procés de dol i l’acompanyament.

Formació específica per a la preparació i formació de voluntariat per a grups d’ajuda mútua.

AVES, un equip de persones voluntàries

Els Grups d’Ajuda Mútua estan facilitats per persones voluntàries les quals acompanyem al grup en el seu procés de dol.

La majoria de persones que conformen el voluntariat hem elaborat el nostre procés de dol a l’associació i ens hem format i preparat per poder acompanyar a altres persones des de la incondicionalitat, sense judicis ni consells.

La nostra tasca és la d’oferir un suport humà a totes les persones que travessen una situació dolorosa i oferir-los un temps i un espai per l’escolta de la seva vivència amb la finalitat que cada persona pugui trobar els recursos per ajudar-se a si mateixa, transitar el dolor, elaborar-lo i poder viure sense sofriment.

Aquest procés té un ritme diferent per a cada ésser humà. Això és quelcom que l’equip de persones voluntàries sabem i respectem. És per això que el nostre acompanyament sempre està al servei de les necessitats de cada persona.

Elisabeth Kübler-Ross

AVES som una associació sense ànim de lucre que neix a Barcelona el 1993, gràcies al coratge i la força que la doctora honoris causa Elisabeth Kübler-Ross transmet a l’Adela Torras Soler (presidenta i fundadora) durant la seva estada a la ciutat. La seva experiència és la guia de la nostra tasca.

“L’amor és realment l’única cosa que podem posseir, conservar i portar amb nosaltres”

Calendari d’activitats

10.016

 Persones acollides des de 1993

Gràcies a totes per confiar en la nostra tasca.

Col·labora

AVES som una associació de persones voluntàries sense ànim de lucre.

Gràcies al teu suport, seguim acompanyant.

Totes les aportacions van destinades a sostenir la nostra tasca social